12-ти ден издирват режисьора Захари Паунов

88887
12-ти ден издирват режисьора Захари Паунов
Снимка: КРОСС

49-годишният режисьор и продуцент Захари Паунов  е в неизвестност вече 12-ти ден. На 18-ти октомври той си тръгва от кинофестивала "Златна роза" във Варна и от тогава няма никаква информация за него.

В този ден, около 12.30 часа, Паунов е напуснал хотел във Варна и е тръгнал с лекия си автомобил "Хонда Сивик" за София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттогава следите му се губят.

Откриха 74-годишната жена, изчезнала на Витоша

Намерена е 74-годишната жена, изчезнала на Витоша, съобщи за БТА Запрян Хорозов от ПСС. Жената е жива. Открита е днес около 17.30 часа ...

Във Варна, откъдето следите му се губят, Захари Паунов получава награда за филма "Омбре". С този филм той дебютира като режисьор.

Служителите от хотела, в който е бил отседнал Паунов са съобщили, че в стаята му не е оставен багаж. За последно телефонът му е засечен във Варна, съобщи съпругата му в ефира на Нова телевизия.

Тя сподели, че Захари Паунов не е бил заплашван, както и че водят дело, но то продължава вече пета година и едва ли има връзка с изчезването му.

Захари Паунов е висок към 180 см, с едро телосложение. Косата му е права, кестенява, лицето - овално, с пъстри очи, с брада и мустаци. Адресната му регистрация е в столичния жк "Младост".

Търсят изчезнал човек във Витоша

От Планинската спасителна служба потвърдиха, че е изчезнал човек на Витоша и са предприети действия по издирването му. От службата о...

От МВР молят хората, които имат информация за него или за автомобила, с който се движи, да позвънят на тел. 112; 02/982 89 83; 982 89 37.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com