18-годишният шофьор, прегазил мъж на Витоша, остава в ареста

4712
18-годишният шофьор, прегазил мъж на Витоша, остава в ареста
Снимка: БГНЕС

18-годишният шофьор Дани Мохамед Фахд ал Келани, който прегази мъж в района на Витоша, остава в ареста. Това реши днес Софийски градски съд, съобщи БГНЕС.

Правоспособният от две седмици младеж беше задържан, след като в района на Витоша бе намерено тялото на 62-годишен столичанин Радослав Стоянов. Мъжът бил блъснат от „Мерцедес”-а на 18-годишния по пътя от Копитото за София. Младежът беше задържан на входа от Румъния на КПП Дунав мост, напускайки страната.

Мъж от Петърница е арестуван за трафик на бежанци

33-годишен мъж от плевенското село Петърница бе арестуван за нелегален трафик на бежанци, информираха от полицията.  А. Ю. превоз...

Днес съдебният състав прецени, че са на лице всички предпоставки за обосновано предположение, че ал Келани е извършил престъплението, в което е обвинен. Съдията по делото заяви, че има реална опасност той да се укрие, тъй като преди дни се опита да избяга в Румъния. По този начин той се опитал да осуети процесуалните действия срещу него.

Според свидетелските показания на две от момчетата, които са били в колата с него по време на инцидента, сочат, че след удара, те са поискали да спрат и да видят какво се е случило с блъснатия човек, но водачът отказал.

„Искам да се прибера у дома”, каза единствено ал Келани пред съда. След края на заседанието той не коментира нищо пред медиите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com