Бизнесменът Семко Семков е застрелян на улицата

19030
Бизнесменът Семко Семков е застрелян на улицата
Снимка: БГНЕС

В Ботевград тази нощ пред дома му е убит 41-годишен бизнесмен.

При кървавия инцидент е убит Семко Семков. Ботевградският бизнесмен Семко Семков е на 41-години и се занимаваше основно със строителен бизнес.

Семков е бил застрелян отвън на улицата до автомобила си. Това каза Димитър Машов, зам.-директор на ОДМВР София, предаде репортер на БГНЕС.

Предполага се, че Семко Семков е бил прострелян след като е слязъл от автомобила си. Работник от съседен строеж е открил трупа, отивайки на работа. Машов каза, че тази сутрин около 7 часа са получили сигнал за простреляно лице. Незабавно са изпратени екипи на полицията.

Към момента все още не може да се каже с колко куршума е прострелян. Трупът е изпратен за аутопсия. Изяснява се и точният час, в който е станало убийството.

Полицейският шеф не коментира неофициалната информация, че едната външна камера на дома на Семков не работела. Семейството на бизнесмена не е било в дома си.

Според Машов бизнесът на Семков е свързан със строителство, дърводобив, земеделие и животновъдство. Към момента няма данни той да има криминални прояви. Образувано е досъдебно производство от Софийска окръжна прокуратура.

Убиха ботевградски бизнесмен

В Ботевград тази нощ пред дома му е убит 41-годишен мъж.  По неофициална информация при кървавия инцидент е убит Семко Семков. Б...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com