Цар Киро със съмнения за инфаркт

24808
Цар Киро със съмнения за инфаркт
Снимка: БГНЕС

Арестуваният вчера за разпространение на наркотици ромски барон Кирил Рашков е прекарал нощта в болница заради съмнение за инфаркт. Той продължава да бъде под лекарско наблюдение, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив пред "Фокус".

Още снощи, след ареста му той е бил закаран в спешното отделение на Университетска болница в Пловдив, с оплаквания за здравословното си състояние. Вчера Рашков бе арестуван в хотела му в Града под тепетата. Маскирани обискираха сградата и неговата кола, след което му бяха поставени белезници и бе постановено задържане за 24 часа по закона за ДАНС, по подозрения за съпричастност към държане и разпространение на наркотици.

Рашков е задържан за притежание и разпространение на наркотици

Кирил Рашков, известен като Цар Киро, е бил арестуван за съпричастност към притежание и разпространение на наркотици. Задържането е за ...

На късна пресконференция от Прокуратурата съобщиха, че във вторник за 72 часа са били задържани трима души за държане и разпространение на 2,7 кг амфетамини. У тях са били открити още и консумативи за производство на синтетичната дрога, както и оръжия и боеприпаси за тях. Задържаните нямат роднински връзки с Кирил Рашков, казаха от прокуратурата, но не уточниха каква точно е връзката на ромския бос с тях, дали има нещо открито и в неговите имоти, както и дали не е открита работилница за производство на амфетамин. Мотивът за липсата на информация бе, че обиските продължават и тепърва ще му се повдигат обвинения.

Очаква се това да стане днес. Очаква се още на задържаните трима да им бъде искана постоянна мярка за неотклонение, каза Андреева. Други членове на фамилия Рашкови засега не са задържани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com