Черна събота по пътищата

32125
Черна събота по пътищата
Снимка: БГНЕС

Четирима души намериха смъртта си при две тежки катастрофи – едната в Разград, а другата във Варна, станали в рамките на часове.

В 10.10 часа тази сутрин след пътен възел Летище Варна стана поредната тежка катастрофа. Микробус с транзитни германски номера се блъснал в лек автомобил "Хонда" с молдовска регистрация. От удара на място починали водачът и един от пътниците в колата, други двама са откарани в тежко състояние в болница. Предприети са действия по установяване на самоличността им, уточниха от полицията.

Ранени са и 45-годишният водач на микробуса, съпругата му на 35 години и 7-годишното им дете. Те също са настанени в болнично заведение. На място все още се извършва оглед, тепърва ще се установяват и причините за възникналото произшествие. Движението е затруднено.

Часове по-рано, около 04:50 часа, две момчета, на 18 и на 22 години, загинаха на пътя между Разград и Гецово.

На прав участък лек автомобил "Фолксваген" навлязъл в насрещното платно, напуснал пътя и се ударил в крайпътно дърво. На място загинали возещите се от дясната страна в колата /отпред и отзад/ момчета - 18-годишният с инициали А.К. и 22-годишният с инициали И.Х.

С охлузвания се оттърва водачът на автомобила - 18-годишният с инициали М.Т. Пробата му за алкохол отчела 1,67 промила. Той не притежава и шофьорска книжка. И трите момчета са от село Езерче.

Снощи, мъж и жена са загинали на място при катастрофа на главния път София-Варна в района на Севлиево. Катастрофата станала снощи. Това съобщиха днес от ОД на МВР в Габрово.

Произшествието е причинено от товарен автомобил "Волво", управляван от 47-годишен мъж от Ловеч. Камионът, който се движел в посока София, навлязъл в пътната лента за насрещно движение исе ударил в "Мерцедес". При удара са загинали водачът на лекия автомобил - 24-годишен мъж от София, и 50-годишната му спътничка, която се возела на предната седалка. Водачът на товарния автомобил не е употребил алкохол.

При друга зверска катастрофа вчера край Карнобат смъртта си намериха четирима младежи. При удар в стационарна цистерна с вода на място загинаха водачът - 17-годишният Г.К. от Бургас - неправоспособен и неползвал по време на инцидента предпазен колан, 17-годишният Н.К. от Бургас, и возещите се на задната седалка – 16-годишната Е.Г. и 17-годишният Б.Н., и двамата също от Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com