ДАНС и митниците хванаха 31 кг хероин

20379
ДАНС и митниците хванаха 31 кг хероин
Снимка: БГНЕС

При съвместна операция Държавна агенция 'Национална сигурност" и Агенция "Митници" са задържали над 31 кг хероин, съобщават от ДАНС.

При щателна митническа проверка на ГКПП „Капитан Андреево” в тайник под задната седалка на микробус с българска регистрация, влизащ на територията на България от Турция, са открити 60 пакета, увити в кафяво тиксо и съдържащи прахообразно бежово вещество, което при полеви наркотест е реагирало на хероин. Общото количество на откритото наркотично вещество е с бруто тегло 31,380 кг.

Пийчис Гелдоф е починала от свръхдоза хероин

В Лондон беше огласена експертизата на британски съдебен медик, според която манекенката и телевизионна звезда Пийчис Гелдоф е починала...

За 24 часа е задържан водачът на микробуса – български гражданин. На лицето е повдигнато обвинение по чл. 242 ал. 4 вр. ал. 2 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Във връзка с образуваното досъдебно производство при последващи действия на територията на София са задържани двама чужди граждани с установена съпричастност към престъплението. Наложена им е мярка за неотклонение „Задържане под стража” за срок до 24 часа и им е повдигнато обвинение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com