Георги и Николинка Тепавичарови и децата им са убитите в Пловдив

19070
Георги и Николинка Тепавичарови и децата им са убитите в Пловдив

Георги и Николинка Тепавичарови и децата им са намерени убити в апартамент на бул. „Македония” в Пловдив, съобщи радио „Фокус”-Пловдив.

Георги е работил като сержант в авиобазата в Граф Игнатиево. По думите на съседи, които са го познавали, той е бил кротък човек. „На мравката път правеше”, каза те. Семейството живее под наем във военен блок. Все още се прави на оглед на мястото. Един от труповете беше изнесен. Насъбрали са се много хора, които са потресени от случилото се.

Пореден ужас: четири трупа в пловдивски апартамент

Четири трупа са намерени в апартамент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Днес в 11.25 часа в дежурната на Облас...

Назначена е химическа експертиза на натривки от ръцете. Тя ще покаже дали някой от намерените вътре хора, е стрелял. Назначена е и балистична експертиза на оръжието. Засега се знае, че е пистолет. Според прокуратурата в дома не е влизал друг човек.

Тази експертиза има за цел да докаже дали е стреляно с въпросното оръжие. Съдебно – медицинската експертиза пък ще посочи евентуалния час на смъртта на мъжа, жената и двете им деца. Телата са намерени днес. По всички има огнестрелни рани, уточни прокурор Андреева.

Георги Тепавичаров  е служил в армията от 2001-ва година, съобщи БЛИЦ. Той е на сержантска длъжност от 2008 г. Мъжът е с висше цивилно образование. В авиобаза Граф Игнатиево е бил специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи.  32-годишният Тепавичаров, за който се предполага, че е застрелял жена си и децата си, е бил в домашен отпуск от 8 януари до 4 февруари.

Най-вероятно по тази причина със случая ще се занимава не военната, а цивилната полиция в Пловдив. Мъжът не е участвал в мисии зад граница.

Николина работела като магазинер в магазин за кухненски плотове Модекс на партерния етаж на военния блок, в който живеели с мъжа си и двете си деца под наем. Преди 3 месеца обаче напуснала, тъй като била недоволна от заплащането.

Информацията е актуална към 15:45 ч.

Снимка: архив, БГНЕС.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com