Катастрофа взе още две жертви край Варна

45000
Катастрофа взе още две жертви край Варна
Снимка: БГНЕС

Двама души са загинали, а други петима са ранени в нова зверска катастрофа на магистрала "Хемус". Поредният тежък инцидента стана на входа на Варна.

Жертви на пътния инцидент са двама младежи - момче и момиче. Блъснали са се бус и лек автомобил. Пострадалите, сред които дете, две жени и шофьорите на колите, са откарани в МБАЛ "Св. Анна" в тежко състояние, съобщават от полицията.

Сигналът за произшествието е подаден в 11:11 часа днес.

Това е поредната тежка катастрофа, станала в рамките на денонощието. Тази нощ, около 04:50 часа, две момчета загинаха на пътя между Разград и Гецово. На прав участък лек автомобил "Фолксваген" навлязъл в насрещното платно, напуснал пътя и се ударил в крайпътно дърво. На място загинали возещите се от дясната страна в колата /отпред и отзад/ момчета - 18-годишният с инициали А.К. и 22-годишният с инициали И.Х. С охлузвания се оттървал водачът на автомобила - 18-годишният с инициали М.Т. Пробата му за алкохол отчела 1,67 промила. Той не притежава и шофьорска книжка. И трите момчета са от село Езерче.

При зверска катастрофа вчера край Карнобат смъртта си намериха четирима младежи. При удар в стационарна цистерна с вода на място загинаха водачът - 17-годишният Г.К. от Бургас - неправоспособен и неползвал по време на инцидента предпазен колан, 17-годишният Н.К. от Бургас, и возещите се на задната седалка – 16-годишната Е.Г. и 17-годишният Б.Н., и двамата също от Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com