Нападателят на Вики е в Благоевград, твърди свидетелка

11333
Нападателят на Вики е в Благоевград, твърди свидетелка
Снимка: БГНЕС

Мъж, който прилича на нападателя на 20-годишната Виктория Христова - Салахедин Бин Аладин от Алжир е забелязан в благоевградския квартал "Еленово". Сигналът е подаден от жена, която живее в квартала.

Според показанията на свидетелката млад мъж от арабски произход я заговорил на английски език, след което спокойно продължил да се разхожда в района. Според жената човекът приличал на този от разпространената от МВР снимка на нападателя на Вики.

Нападателят на 20-годишната Виктория е влязъл в преди година в България

Нападателят, който наръга многократно с нож 20-годишната студентка по политология Виктория Христова в центъра на София, е влязъл в Бълг...

"Това, че е говорел перфектен английски по-скоро означава, че е издирваният мъж. Нищожен е шансът тази информация да е достоверна. Все пак извършваме проверка по случая, няма място обаче за паника и стрес сред гражданите", твърдят криминалисти, цитирани от Стандарт Нюз. Според тях Аладин е без пари и е агресивен, което контрастира на описанието за спокойно излъчване от страна на младия арабин. Той пък от своя страна няма никакви отличителни белези.

"Проблемът е, че всеки втори арабин може да се стори на някого, че е нападателят над момичето в София. На територията на Благоевград нямаме регистрирани нито кражби, нито обири, нито грабежи, а е нормално човек като Аладин да направи нещо такова, след като е без пари", категорични са благоевградски криминалисти, които работят по случая.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com