Нов случай "Фриц Жоашен", само че с жена

13463
Нов случай "Фриц Жоашен", само че с жена
Снимка: БГНЕС

След като буквално преди дни беше решено французинът Фриц Жоашен да бъде върнат обратно в Париж заради подозрения, че се е познавал с виновните за атентата в "Шарли ебдо" братя Куаши, сега се появи нов подобен случай.

Французойка, чийто мъж се сражавал в Сирия, е била задържана на ГКПП - Капитан Андреево, при опит да избяга с детето си в Сирия, потвърдиха от Регионалната служба за социално подпомагане в Хасково, информира "Дарик".

Нападател с нож предизвика касапница в автобус в Тел Авив

По последни, но все още неокончателни данни 12 са израелците, ранени при нападението на 23-годишен палестинец в пътнически автобус в ...

На жената била наложена забрана от съда във френския град Поатие да напуска страната заради съществуващ риск за детето й. След като обаче нарушила забраната, тя била пусната за издирване в Шенгенската информационна система. Междувременно от френското правосъдно министерство постъпило искане до нашето ведомство за задържане на детето.

Задържането на българо-турската граница е станало на 13 януари. Детето, на годинка и четири месеца, е останало няколко дни в България, след което служители от френските социални служби го отвели обратно във Франция. На майката са отнети родителските права.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com