Откриха човешки останки край Приморско

16384
Откриха човешки останки край Приморско
Снимка: БГНЕС

Случайно разхождащи се граждани се натъкнаха на зловеща "находка" в гористата местност "Китка", разположена в района на резиденция "Перла" край Приморско.

Около 14.29 часа на 2 март те открили части от човешко тяло. Това е вторият случай от последните няколко дни на намиране на човешки останки. На 27 февруари сметосъбирачи намериха човешки кости и череп близо до хотел "Парк" в Морската градина на Бургас.

Приморско се съвзема трудно след наводненията

Месеци след наводненията в Приморско голяма част от щетите по пътищата в района не са възстановени, защото няма пари. До момента община...

След като случайно разхождащите се граждани са подали сигнал в полицията, служители от РУП Приморско са извършили оглед на мястото, където са намерени частите от човешкото тяло. На около 50 метра от общинския път за местността "Беглик таш" са открити останки от долната половина на тялото. Съвместно с горски служители от Ловно стопанство "Ропотамо" районът около намерените останки е претърсен обстойно, но не са открити други части от човешкото тяло. Останките са транспортирани до Катедра "Съдебна медицина" при МБАЛ - Бургас за аутопсия.

Назначени са няколко експертизи, като се изчакват и данни от съдебния лекар за уточняване на времето на смъртта и евентуалните причини за настъпването й. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com