Откриха мъртъв режисьора Захари Паунов

19747
Откриха мъртъв режисьора Захари Паунов
Снимка: КРОСС

Според информация на агенцията от средите на разследващите разкриха, че бездиханното тяло на режисьора е намерено в дере край Ахелой.

Истински Биг Брадър вилнее във Варна

Наблюдението с видео камери във Варна е в частни ръце. Това твърди кореспондентът на вестник „Капитал” за Бургаски и Варнен...

Първоначалните данни сочат, че той е станал жертва на катастрофа край Каблешково. Дали обаче в инцидента няма чужда намеса, все още не е ясно.

Припомняме, че 49-годишният режисьор и продуцент Захари Паунов  бе в неизвестност от 18-ти октомври, когато си тръгва от кинофестивала "Златна роза" във Варна и от тогава няма никаква информация за него.

В този ден, около 12.30 часа, Паунов е напуснал хотел във Варна и е тръгнал с лекия си автомобил "Хонда Сивик" за София, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттогава следите му се губят.

Във Варна, откъдето следите му се губят, Захари Паунов получава награда за филма "Омбре". С този филм той дебютира като режисьор.

12-ти ден издирват режисьора Захари Паунов

49-годишният режисьор и продуцент Захари Паунов  е в неизвестност вече 12-ти ден. На 18-ти октомври той си тръгва от кинофестивала...

Служителите от хотела, в който е бил отседнал Паунов са съобщили, че в стаята му не е оставен багаж. За последно телефонът му е засечен във Варна, съобщи съпругата му в ефира на Нова телевизия.

Тя сподели, че Захари Паунов не е бил заплашван, както и че водят дело, но то продължава вече пета година и едва ли има връзка с изчезването му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com