Рашков е задържан за притежание и разпространение на наркотици

58936
Снимки: БГНЕС

Кирил Рашков, известен като Цар Киро, е бил арестуван за съпричастност към притежание и разпространение на наркотици. Задържането е за 24 часа по Закона за ДАНС, съобщава "Фокус".

Освен Рашков, в ареста са още трима, свързани с него, които са били задържани преди два дни. Става дума за притежание на 2,7 кг. амфетамини.

Днес следобед полицаи с маски на лицата претърсиха автомобила "Мерцедес" на Цар Киро. След това спецполицаите влязоха и в хотела му. Обискиран беше и дома му на улица "Славянска" в Пловдив. След обиска пред хотела полицаите сложиха белезниците на Цар Киро.

Тримата души, единият криминално проявен, са задържани в ареста по обвинение за производство, съхранение и разпространение на наркотици. При обиските на тримата са открити 2.7 килограма амфетамини.

Окръжна прокуратура продължава следствените действия. Уклончив беше отговорът на въпроса дали се разследват и други членове на фамилията Рашкови. За сега групата не се приема за организирана престъпност, в противен случай следствието отива в Специализирана прокуратура.

След задържането му днес Кирил Рашков се почувства зле и му бе оказана медицинска помощ. Що се отнася до задържаните трима – единият е от Пловдив, другият от Асеновград, а третият от Пловдивска област. Освен наркотици у тях са открити и оръжия.

Арестуваха Цар Киро

Ромският барон Кирил Рашков, известен като Цар Киро, бе арестуван от спецполицаи в Пловдив. Това съобщава БГНЕС. Полицаи с маски на ли...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com