Разбита е печатница в Пловдив за фалшиви документи на бежанци

6294
Разбита е печатница в Пловдив за фалшиви документи на бежанци
Снимка: БГНЕС

Разбита печатница в Пловдив е фабрикувала фалшиви документи на граждани от арабски страни. Това съобщи в Пловдив шефът на Криминална полиция в Областната дирекция на МВР комисар Николай Кирков.

Акцията е проведена късно снощи на ул. „Розова долина” в кв. "Кършияка" в Пловдив. Спецполицаи са изнасяли папки, документи и компютри от частен апартамент, съобщава "24 часа."

МС обяви процедура за фирма, която да отпечата изборните бюлетини

Днес Министерски съвет обяви процедура за избор на фирма, която да отпечата изборните протоколи. Търси се фирма, която срещу 250 000 ле...

От партерното помещение на кооперация на пловдивската улица са иззети 35 подправени лични карти, 19 фалшиви шофьорски книжки, 5 чужди паспорта, както и неистински контролни талони с печат на Областната дирекция на МВР.

В кутия от Русенско варено с двойно дъно е открита флашка с информация, която тепръва криминалистите ще обработват. В арестта са известният от миналото фалшификатор номер едно на Пловдив Иван Благоев, който през 2010 година е излязъл от Софийския затвор.

Там той е излежавал 13-годишна присъда за фалшифициране на документи. Задържана е и 28-годишна пловдинчанка.

Шефът на Криминална полиция комисар Кирчев обяви още, че миналият петък са арестувани други трима мъже - двама пловдивчани и един от Пазарджик, като у тях са открити общо 75 хиляди фалшиви евро с добро качество. Вечерта преди да бъдат задържани те извършили взломна кражба на каса от пловдивското село Плодовитово, в която имало 7 200 лева и документи.

Буреносни облаци над главата на кмета на Пловдив

Бурна реакция в средите на различни артистични гилдии предизвика решението на общината да строи временни постройки до Античния театър з...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com