Шофьорът, прегазил Паоло, призна вината си

14154
Шофьорът, прегазил Паоло, призна вината си
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, който на 2 юни прегази 4-годишното дете в пешеходната зона на Стара Загора, е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост, за което може да получи до 10 години затвор.

Георги Сапунджиев призна вината си, което означава, че процесът ще се гледа по съкратената процедура и още днес може да има присъда.

Оставиха под домашен арест шофьора, който уби Паоло

Мъжът, който прегази 4-годишния Паоло в Стара Загора имал още 8 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата. Това съобщи по вр...

А по-рано старозагорци се събраха на протест, за да поискат ефективна присъда и по-строги закони за шофьорите убийци у нас.

Припомняме, че на 2 юни 4-годишният Паоло загина нелепо под гумите на джип, шофиран от Героги Сапунджиев. Трагедията се случи в пешеходна зона и на пешеходна пътека в Стара Загора пред очите на сестричката и родителите на детето.

След катастрофата Сапунджиев твърдеше, че е бил бит в следствие, на което има спукано тъпанче. Той бе поставен под домашен арест.

Родителите на Паоло не са имали деца няколко години. С помощта на ин витро процедура им се раждат близнаци - момче и момиче.

Гледат мярката на Георги Сапунджиев, който прегази Паоло

Пловдивският апелативен съд ще разгледа мярката за неотклонение "домашен арест" на Георги Сапунджиев.  Сапунджиев е обвинен за то...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com