Сидеров е на безопасно място, заяви шефът на МВР

5505
Сидеров е на безопасно място, заяви шефът на МВР
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров се намира на безопасно за него и за хората място. Това заяви пред журналисти главният секретар на МВР гл. комисар Георги Костов, след като лидерът на АТАКА бешe изведен от полицейски служители от сградата на НАТФИЗ, предаде "Фокус". 

“Причината за този инцидент е „всенародната любов” към Волен Сидеров, каза още Костов. Той потвърди, че лидерът на АТАТКА е вкаран в полицейски автомобил, но отказа да коментира в подробности. „Всичко, което направихме, беше за да предотвратим един по-сериозен инцидент”, каза още той.

Волен Сидеров отнесе юмрук в лицето (ВИДЕО)

Нервите на студенти и служители на МВР не издържаха и лидерът на Атака Волен Сидеров отнесе здрав юмрук, сякаш от служител на МВР, след...

Според Нова телевизия Сидеров вероятно е в Първо РПУ в столицата.

Георги Костов заяви, че утре МВР ще даде официален брифинг, за да изясни обстоятелствата по случая.

Напрежението между Сидеров и студентите от НАТФИЗ се зародило още в края на миналата седмица, защото атакисти лепяли предизборни плакати в учебното заведение. Направена била забележка от страна на студенти и оттам конфликтът ескалирал. Актьорът Христо Мутафчиев пък заяви, че по думите на студенти Сидеров е подхвърлял пакетчета с марихуана в НАТФИЗ и е карал партийната си телевизия "Алфа" да ги заснема, за да обвини младежите в употреба на наркотици.

"Всичко е ПР. 3% е много нисък рейтинг", коментира Мутафчиев поведението на политика. Актьорът подчерта, че студентите, които са били в НАТФИЗ тази вечер, са репетирали и че никой не е удрял Сидеров в сградата на академията.

Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ

Лидерът на Атака Волен Сидеров отново нахлу в НАТФИЗ. По неговите думи причината е, че студент от театралната академия е посегнал н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com