Син на известен бизнесмен кара с 333 км/ч, увърта къде точно е карал

10618
Син на известен бизнесмен кара с 333 км/ч, увърта къде точно е карал
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Син на известен бизнесмен лети с 333 км/ч. Става въпрос за Иван Киров, син на Кирил Киров.

Пред Нова телевизия Иван Киров призна, че е заснел клип преди четири години, в който се вижда как кара с безумната скорост. Киров дори каза, че първият му клип е съсредоточен върху километража, за да се види колко бързо ускороява колата му - Audi RS6.

Шефът на АПИ буквално настоя за избор - да ядем или да пътуваме нормално

Около 100 млн. лева липсват, за да не се налага да се намалява максималната скорост по определени участъци по АМ „Тракия” и...

По думите на Киров – „амии, да”, клипът е заснет в Германия, където имало места, на които такава скорост е разрешена. В сутрешния блок на Нова телевизия той посочи и, че в България много често при пътни инциденти се пише, че причината е несъобразена скорост, защото е най-лесно.

Киров се съгласи, че щом има закони, те трябва да се спазват. Попитан изрично дали клипът е правен в Германия, шофьорът се запъна и отново изкара аргумента, че в държавите, където няма ограничение на скоростта, катастрофите са най-малко. Киров призна, че е хващан в нарушение и си е плащал глобите, но добави, че „принципно” не прави никакви нарушения.

Междувременно в Пловдив роднини на загинал моторист твърдят, че полицията не си върши работата и не разследва как е загинало момчето. 26-годишният Георги загива, след като взема мотор от приятел за едно кръгче. Роднините твърдят, че загиналият е бил бутнат от рейс от градския транспорт, но никой не си прави труда да разследва тази версия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com