"Спасителят" на Лозан Панов всъщност го бил блъснал

13551
"Спасителят" на Лозан Панов всъщност го бил блъснал
Снимка: БГНЕС

Руският гражданин, който е закарал в "Пирогов" съдията от Върховния административен съд Лозан Панов, е човекът, който го е блъснал на пешеходната пътека на столичния булевард "Арсеналски". Информацията каза пред журналисти главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

На чужденеца е повдигнато обвинение тази сутрин. В него е записано, че той причинил инцидента, карайки автомобила след употреба на алкохол. До руснака разследващите стигнали след свидетелски показания и медико-автотехническа експертиза, информира БТА.

Обрат! Лозан Панов се връща в надпреварата за шеф на ВКС

Лозан Панов продължава в надпреварата за поста председател на Върховния касационен съд. Съдията, който пострада тежко при пътен инциден...

Преди няколко дни МВР оповести, че Панов е бил блъснат от тъмен джип. От прокуратурата съобщиха, че чужденецът се е явил днес, но е бил без адвокат.

"Направена е комплексна медико и автотехническа експертиза. Имаме свидетелски показания, както и повдигнато обвинение. Повече информация по случая може да даде прокуратурата", обясни главният секретар на МВР, цитиран от агенция "Фокус".

Кандидатът за председател на ВКС и в момента съдия във ВАС Лозан Панов бе блъснат от автомобил в столицата на 9 декември и бе приет в "Пирогов" с травми и комоцио. Лозан Панов е отишъл сутринта да тича в Южния парк и тръгвайки си на пешеходна пътека е блъснат от автомобил. Състоянието му е тежко, но е без опасност за живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com