Арестуваха Златко Баретата в спецакция

21537
Арестуваха Златко Баретата в спецакция
Снимка: БГНЕС

Златомир Иванов - Баретата е бил арестуван в София миналата нощ. Заедно с него са задържани още 10 души. Смята се, че причината е хвърлената пред два дни бомба в двора на софийския наркобос Димитър Вучев-Демби, съобщава БГНЕС.

Златомир Иванов-Баретата е задържан с мярка 24 часа. Това е поредната акция на СДВР срещу Златомир Иванов-Баретата. За момента не се знае дали обаче някой от задържаните е конкретният извършител или поръчител на бомбата в двора на Димитър Вучев-Демби. Самият Демби е свидетел срещу Баретата в едно от делата му в съда.

От МВР потвърдиха информацията. От там съобщават, че освен Златомир Иванов-Баретата в София са задържани над 10 негови приближени. Изяснява се съпричастността им към извършено престъпление в кв. "Симеоново".

Баретата и още 9 обвинени за отвличане и принуда

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на десетима участници в организирана престъпна група, създадена с цел отвличания, при...

След сигнал на 17 юни за поставено взривно устройства в двора на къща в столичния кв. Симеоново бяха предприети действия по установяване на обстоятелствата и фактите около инцидента. В хода на проведените оперативно-издирвателни действия в СДВР са задържани заподозрени за деянието около десетина души, сред които З.И. – Баретата и А.С.- Мамата. Работа по установяване на съпричастността им към извършеното престъпление продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com