Брендо изчезна, но се появи първата му книга

26842
Брендо изчезна, но се появи първата му книга
Снимка: бгнес

Името на Евелин Банев-Брендо стана нарицателно за наркотрафик, както и за човек, който се е изплъзнал на българското правосъдие. Но ако все още не се знае къде е Брендо, вече се знае какво прави – пише книги. И не само пише, ами даже е и написал.

Във Facebook пост на страницата на списание „Ева” е посочено, че в редакцията на списанието е доставена с куриер първата книга на Брендо. Тя се казва „Съзирам душата на България”. Ето и дословно обяснение на издателя Royal’s Book Collection:

Вучков: Евелин Банев-Брендо не е обвяван за издирване

Единствената информация, която получих от директора на СДВР от сутринта е, че той (Евелин Банев - Брендо) не е обявяван за издирване. Т...

"В последно време в публичното пространство се спекулира с „изчезването“ на Евелин Банев, който основателно е притеснен от тази преднамерена кампания. Г-н Банев смята,че има сериозни аргументи да се безпокои за личната си безопасност и по тази причина не се появява където и да било, както и не желае местонахождението му да бъде известно. От предварителните разговори, които проведохме с него, разбрахме, че той ще откаже всички покани за интервюта във връзка с книгата си. Г-н Банев ни увери, че има потребност от уединение, за да напише спокойно втората си книга, по която работи от няколко месеца."

От бегъл прочит става ясно, че главен герой в нея е Максим, срещу когото се водят дела за наркотрафик в няколко европейски държави. Затворът обаче го приземява и той решава да се промени. Отдава се на физически и духовни практики, медитира, пише стихове. 

Когато излиза от затвора, Макс вижда пред себе си нови хоризонти. Разпродал е всичко, което има – имоти, имения в екзотични кътчета на планетата, личният му самолет е останал някъде в Африка. Върви сам и усеща с цялото си тяло топлината на Божествената енергия. Прекарва 20 г. в странствания по свети места, защото завинаги е избрал за себе си пътя на духа. Среща се с дъщеря си Анна, разцъфнала междувременно в привлекателна млада жена, и й разказва за своите духовни открития.

В предговора, озаглавен „Защо написах тази книга?“, авторът разкрива, че тя е неговото лично послание към децата от целия свят. Всяка от главите завършва с бял стих. Накрая, от четвърта корица, става ясно, че от същия автор трябва да очакваме и книгата „Отворената книга“.

Вместо Брендо, прокуратурата търси за пране на пари "неизвестен извършител"

След като вчера бе съобщено, че Софийската градска прокуратура е прекратила разследването срещу Евелин Банев и бившата му съпруга Мони...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com