Двамата простреляни в столицата са криминално проявени, има и задържан*

6856
Двамата простреляни в столицата са криминално проявени, има и задържан*
Снимка: БГНЕС

Двама криминално проявени, са били простреляни в София при стрелбата на "Черни връх".

По двамата мъже е стреляно от преминаващ автомобил. Ранените са без опасност за живота, простреляни са в краката и са откарани в болница.

Още няма яснота дали Алексей Петров е бил цел на "Черни връх"

Няколко души са пострадали при стрелбата на булевард "Черни връх" в столицата, тази вечер малко преди 18 часа. Шефът на СДВР Младен Ма...

Двамата простреляни са с широка палитра от криминални деяния свързани главно с кражби на коли, съобщи БНТ.

Около 17:30 часа двамата са се навъртали край офиса на Алексей Петров, където първоначално там е възникнал конфликта и затова стана объркването, че е станала стрелбата в офиса на Алексей Петров. Двамата се спречкват с охраната, която е в периметъра на офиса на Алексей Петров и по думите на някои от охранителите, те първи са скочили на бой, започва преследване и охраната ги подгонва.

Те хукват към бул. “Черни връх”, където обаче ги пресрещат други охранители на Алексей Петров. По думите на охранителите, едно от лицата вади първи пистолет и поради тази причина охранител на Алексей Петров вади своето оръжие, с което прострелва другите двама. С този, който е извадил пръв пистолета, е станал ръкопашен бой, но той е успял да избяга и в момента се издирва от полицията. Стрелецът от охраната на Алексей Петров се разпитва от разследващите.

По непотвърдена информация Марио и Любомир са имената на двамата простреляни. Също според непотвърдена информация с тях е имало и още един човек.

Стрелба в София, има ранени

Малко след 17.45 часа тази вечер на столичния булевард "Черни връх" е имало престрелка, предаде БГНЕС. По първоначална информация при ...

От МВР издирват автомобила, от който е стреляно. При стрелбата пострадалите са били на улицата, а не в офис, както се твърдеше първоначално, съобщава БНР.

В момента районът по бул. “Черни връх” до Околовръстното шосе е отцепен.

Първоначално информацията беше, че са простреляни двама бодигардове на Алексей Петров. По-късно тази информация категорично беше отхвърлена.

* Информацията е актуализирана в 20:40

Алексей Петров отрече стрелбата да е била насочена по негов офис

"Към момента нямам информация стрелбата да е била насочена по мой офис. Когато това престъпление е станало аз бях на заседание по делот...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com