Журналистът Мартин Кръстев е намерен обесен?

22928
Журналистът Мартин Кръстев е намерен обесен?
Снимка: МВР

53-годишният журналист Мартин Кръстев е намерен обесен. Това съобщи OFFNews, позовавайки се на свои източници. От полицията все още не са потвърдили информацията.

Малко по-рано от МВР съобщиха, че издирват Кръстев.

Мартин Тодоров Кръстев е излязъл от дома си на 27 май т.г. и не се е прибрал вечерта. След като близките му направили безуспешни опити да се свържат с него и не го открили, обезпокоени потърсили помощ в столичното Първо РУ. Те обяснили, че Кръстев не е споделял да има неотложни задачи в провинцията, телефонът му също бил изключен.

"Мартин Кръстев е среден на ръст, с нормално телосложение, кафяви очи, гъсти вежди. При притеснение леко заеква. Облечен е с черна тениска и сини дънки, обут със сиво-бежови обувки. Носи черно-бежова чанта през рамо. От МВР призовават гражданите, които разполагат с допълнителни данни за Мартин Кръстев, да сигнализират на тел. 112, 9827121, 02/9827166 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана", гласи съобщението на полициятa.

Кръстев е бивш журналист, само преди няколко месеца е бил управител на Академичното издателство "Проф. Марин Дринов" на БАН. Работил е във вестниците "24 часа", "Стандарт", "Монитор", "Класа" и "КЕШ".

В неизвестност: 88-годишна жена от Ловеч

Полицията в Ловеч издирва 88-годишната Васила Иванова Георгиева от същия град. Жената е в неизвестност от 24.11.2014 г. Описание: Види...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com