Куюмджиев се оправдава: Не съм глобен за превишена скорост, обжалвам

22976
Куюмджиев се оправдава: Не съм глобен за превишена скорост, обжалвам
Снимка: БГНЕС

Вероятно превиших скоростта, но това трябва да бъде доказано. Не съм глобен, имам акт, а след него се изготвя наказателно постановление, за да се установи дали съм виновен. Това разказа червеният депутат Явор Куюмджиев.

Категорично не съм се държал арогантно. На колата ми се вижда лепенка за разрешение да паркирам при парламента, подчерта Куюмджиев.

Превишена скорост е причинила катастрофата, в която загина Пол Уокър

Причината за смъртта на известния холивудски актьор Пол Уокър е превишената скорост, с която е карал Роджър Родас - приятелят на звезда...

Инцидентът се случва на „Ботевградско шосе”, при влизане в София. Бързах за сесията на Народното събрание. Нямам претенции, ако съм виновен, проблемът е, че ме спряха с мобилна камера, а по решение на съда (ВАС) това е незаконосъобразно.

Полицаите не ми се представиха, нямаха значки, караха ме да видя клипчето от мобилната камера. Това е незаконно, КАТ няма право да ме заснема с камера. Не съм заплашвал никого от полицаите, че ще бъде уволнен. На всеки му се е случвало да бъде спрян с въпросите: „И ся кво праим” или „Вие какво работите”, добави Куюмджиев и уточни, че в неговия случай не е имало такива въпроси.

Адски ми е интересно как в пресата излезе лъжлива информация, че съм глобен с 200 лева. Не е вярно, мога да бъда глобен, но тепърва ще се решава. Освен това карам BMW5, но това е кола на над десет години, не е „луксозен джип”, както беше написано, възмути се Куюмджиев в сутрешния блок на Нова телевизия.

Червеният депутат за пореден път заяви, че ДКЕВР ще решава ще има ли увеличение на цената на тока. Той добави, че на изслушванията в парламента на ЕРП-тата е питал дружествата колко пари са инвестирали и се било оказало, че всички пари от инвестиции са взети от сметките на абонатите. Ние сме им платили инвестициите, настоя Куюмджиев.

Нито едно ЕРП не е платило на НЕК все още

От нито едно от дружествата - ЕВН България Електроснабдяване, ЧЕЗ Електро България и "Енерго-про" не е постъпило плащане до момента. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com