Лазаров за операцията в Лясковец: Спазил съм всички актове

15547
Лазаров за операцията в Лясковец: Спазил съм всички актове
Снимка: БГНЕС

Спазил съм всички законови и подзаконови нормативни актове по провеждането на операцията за Лясковец и след това. Това коментира главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, след като беше изслушан в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и общестен ред във връзка със случая „Лясковец”.

Извършват се съответните процесуално-следствени действия, а делото е в съдебна фаза. „Нека оставим компетентните органи да си свършат работата”, призова главният секретар на МВР, предаде агенция "Фокус".

БСП и ДПС си намериха повод да избягат от изслушването на Лазаров за Лясковец

Депутатите на БСП и ДПС, които са членове на Комисията по вътрешните въпроси на Народното събрание, напуснаха днешното ѝ заседание. На ...

Лазаров подчерта, че законите важат за абсолютно всички граждани на Република България. Той не коментира твърденията на БСП, че изслушването му е политическа атака срещу него.

„Много елементарно, може да се направи проверка дали някъде нещо съм нарушил. В крайна сметка аз спазвам закона. Искаме държава, в която да има върховенство закона. Нека работим всички в тази посока”, призова още главният секретар на МВР.

След провеждането на блиц контрол в комисията с вътрешния министър Веселин Вучков, заседанието бе закрито за медиите, тъй като според председателя ген. Атанас Атанасов в предоставената документация има секретна информация.

От БСП и ДПС напуснаха заседанието. Депутатът от БСП Атанас Мерджанов обясни, че не са получили информация и не са се запознали с материалите по случая „Лясковец”. От БСП видяха опит за политическа атака срещу главния секретар Светлозар Лазаров.

Съдът разкри Лазаров за Лясковец и върна на работа уволнен полицай

Напълно очаквано – след като куп политици и експерти дадоха крайно негативна оценка на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com