МВР показа снимка на куфара, в който бе намерено убитото дете

11700
МВР показа снимка на куфара, в който бе намерено убитото дете
Снимка: МВР

От столичната дирекция на МВР разпространиха снимки на куфар като този, в който е открито тялото на намереното край Пасарел 5-годишно момченце, както и на хавлиената кърпа, в която е било увито детето.

Убиецът на детето край Пасарел вероятно е заможен мъж на около 40 години

Все още не е установена самоличността на петгодишното момче, чийто труп бе намерен в куфар край Пасарел. Причините за това са три. Момч...

Усилията на криминалистите са насочени към установяването на самоличността на детето. Хората, които го разпознават на публикувания вчера графичен портрет, имат информация за изчезнало дете с подобно описание или за вещите от снимките, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана!

Припомняме, че на 20 март в района на село Пасарел беше намерено телце на момче в затворен куфар. При първоначалния оглед бяха констатирани следи от насилие. Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмно кестенява коса, кафяви очи и светла кожа.

От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието. Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние.

СДВР разпространи фоторобот на убитото край Пасарел дете

СДВР разпространи фоторобот на 5-годишното момче, намерено убито в куфар край Пасарел. Целта е установяването на неговата самоличност....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com