Повдигнаха още едно обвинение за убийството на Александра от Провадия

1178
Повдигнаха още едно обвинение за убийството на Александра от Провадия
Снимка: БГНЕС

Окръжна прокуратура-Варна е повдигнала обвинение на още едно лице за убийството на Александра Сивриева в Провадия. Това съобщи говорителят на прокуратурата Малина Александрова, цитирана от "Фокус".

Лицето е задържано за 72 часа от прокурора. Става дума за приятелката на 19-годишния Красимир, вече обвинен за убийството на Александра – Ивалена Маринова на 18 г., която е привлечена като обвиняема за помагачество към извършеното престъпление - грабеж, придружен с убийството на 13-годишната Александра.

Обвиненият за убийството на Александра поиска домашен арест

19-годишният Красимир Тодоров, обвинен за убийството на Александра от Провадия, ще става баща след няколко месеца. Това стана ясно по в...

Само преди около час е изготвено заключение на графологическа експертиза, назначена от прокурора, която е установила, че на местопрестъплението е открит отпечатък от обувка до главата на жертвата – оставен от обувката на Ивалена. Прокуратурата разполага и с видеозапис, на който Ивалена и Красимир продават златните накитите на жертвата – пръстен, обици, колие с медальон и гривна.

„На въпроси на ваши колеги, уточнявам, че Ивалена е освидетелствана и категорично не е бременна. Тъй като в различните агенции се твърди, че очаква дете и т.н. По разпореждане на прокурора е извършено освидетелстване. Лекарите са категорични, че няма бременност. Така, че тя е съучастник в това престъпление, в момента се разпитва пред съдия и прокуратурата е разпоредила задържането й за 72 часа. В понеделник ще бъде изпълнена и мярката – ще бъде поискан постоянният й арест”, каза Александрова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com