Три жертви в адска катастрофа на пътя Русе-Бяла (СНИМКИ)

32208
Три жертви в адска катастрофа на пътя Русе-Бяла (СНИМКИ)

Трима загинали, една тежко ранена жена и 4-годишно дете в кома. Това е трагичната равносметка от поредния инцидент, който стана днес преди обед на пътя-убиец Русе-Бяла. Ударили са се "Шкода" и "Рено", като от "Шкода"-та не е останало почти нищо.

Катастрофата стана малко след 11,00 часа на разклона за село Тръстеник. По предварителна информация шофьорът на "Рено"-то е предприел маневра за включване в движението към Русе с обратен завой. В този момент по главния път се е движила "Шкода"-та, в която са пътували мъж, две жени и малко дете. Ударът е бил със страшна сила, като при сблъсъка "Шкода"-та се е запалила.

ВИЖ ТУК ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА!

Черен Великден: Шест жертви във войната на пътя в три от празничните дни

Черен се оказа и тазгодишния Великден във войната на пътя. През почивните дни шестима души са загинали в 65 тежки пътнотранспортни прои...

Сигналът за инцидента е бил подаден от очевидец, който е започнал да гаси огъня с пожарогасител, съобщи пристигналият на място директор на ОД на МВР Георги Великов пред БГНЕС. Пристигнали са два екипа на пожарната, както и на Гражданска защита, който да разреже ламарините.

При удара на място е загинал водачът на "Шкода"-та, а останалите пътници са били тежко ранени. 4-годишното дете е изпаднало в кома. В тежко състояние е бил и шофьорът на "Рено"-то, който е пътувал сам. Те са откарани от три линейки на "Спешна помощ" в болницата, но в спешното отделение едната от жените и водачът на френската кола са починали от травмите си.

Човек загина при катастрофа с Ламборгини в Дисниленд

Един човек загина при инцидент със спортен автомобил "Ламборгини" в увеселителния парк "Уолт Дисни уърлд" в американския град Орландо (...

ВИЖ ТУК ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА!

Другата жена е с тежка черепно-мозъчна травма и с вероятен мозъчен кръвоизлив, ще бъде оперирана по спешност. За 4-годишното дете има реален шанс да излезе от комата и да се събуди, засега е настанено в болницата.

Заради тежкия инцидент трафикът по пътя Русе-Бяла беше сериозно затруднен. И в двете посоки се образуваха километрични колони от автомобили, поради което се наложи да бъде направена спешна реорганизация на движението. Причините за катастрофата се изясняват.

ВИЖ ТУК ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЗВЕРСКАТА КАТАСТРОФА!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com