Убитият на АМ "Струма" първо е бил наръган с нож, издирват двама

22076
Убитият на АМ "Струма" първо е бил наръган с нож, издирват двама
Снимка: БГНЕС

Полицията издирва заподозрян за убийството на автомагистрала "Струма" и негов спътник, предаде БНР.

Николай Чивиев е убитият днес служител на фирмата "Агромах", която изпълнява строителството на "Лот 2" на АМ "Струма". След като го наръгал с нож, убиецът е нанесъл тежък удар с камък по главата му, който се е оказал фатален.  

Убитият на "Струма" бил баща на 3 деца

Убитият технически ръководител на АМ "Струма" е баща на 3 деца, съобщиха запознати пред местният "Струма". Николай Чивиев е бил братов...

Първоначално по неофициална информация беше съобщено, че полицията издирва четирима мъже, нанесли смъртоносния побой на Чивиев. Според свидетели, те са от групата на криминално проявения Е.Ч. от гр. Сандански. 

47-годишният Николай Чивиев е бил ръководител на охраната в участък от магистралата край Санданското село Левуново. Малко преди обяд шофьор на лек авотомобил се опитва да премине през участъка, който е забранен за движение. Служителят на фирмата е подал ясен сигнал за това. След като е излязал от колата, нарушителят, видимо агресивен, тръгва към него. Преди физическото нападение над служителя, убиецът е изпотрошил и служебния автомобил на охраната, каза управителят на фирмата Методи Бачев.

Бачев е категоричен, че убиецът е разпознат от неговите служители, станали свидетели на тежкото престъпление.

Никой не е подозирал, че шофьорът ще стигне до физическа саморазправа, причинила смъртта на 47-годишния мъж. От полицията потвърдиха, че издирват заподозрения за убийството и негов спътник. Николай Чивиев е бил баща на три деца.

Издирват четирима за убийството на АМ "Струма"

47-годишният технически ръководител Николай Чивиев е роден в село Черниче, но живеещ в София, е убитият при инцидента на магистрала "Ст...

Обиколил е целия свят, никъде не са го убили, а го убиват тука. Ние не сме във война, заяви пред БНТ Бачев. Той заяви, че извършителят на престъплението е пътувал с жена си и детето си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com