За мир на пътя: Настрадин Ходжа е бил децата преди да счупят стомната

6166
За мир на пътя: Настрадин Ходжа е бил децата преди да счупят стомната
Снимка: bnr.bg

Много малко са специалистите по безопасност на пътя, които могат да дават конкретни предложения. Нека всеки да си знае мястото, призова председателят на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов.

Като се обърне колата, пътища много. Настрадин Ходжа е бил децата, преди да счупят стомната. В училище не се учи какво се случва на пътя, заяви Иванов.

Близките на шофьора от Яхиново не вярват, че е карал пиян

"Те си пият по принцип." Така приятел на 19-годишният Емил, който е шофьорът, предизвикал зверската катастрофа в Яхиново. Много пиха &...

Според Иванов трябва да има пълен анализ защо се случват толкова много тежки катастрофи – дали заради превишена скорост, лоши пътища или защото сме просто луди. След това – обучение и контрол.

Депутатите в транспортната комисия на Народното събрание трябва да приемат пакет от мерки, които да се задействат до няколко месеца, смята Иванов. И нека да не се изказва всеки – как може някой в ефир да твърди, че учебни коли не могат да излизат на магистралите? Може и още как, възмути се Грозев по адрес на Иван Киров, който направи твърдението за учебните автомобили не могат да излизат на магистралите.

Как да сме активни, когато четири дни показваме гонката при Поликраище и накрая само единият от шофьорите е с предупредителен протокол, попита Виктор Николаев. Държавата е виновна, не може политиците да правят закони без експерти. В транспортното министерство остана един експерт по пътна безопасност и е на път да си тръгне, възмути се Иванов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com