Главният свидетел по делото срещу Цветанов обявен за национално издирване?

14010
Главният свидетел по делото срещу Цветанов обявен за национално издирване?
Снимка: БГНЕС

Орлин Тодоров – основния свидетел по делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов – и днес не се яви в съда. По неофициална информация Тодоров е изчезнал и никой не знае къде е, съобщава БНР. Според информация на БНР той е обявен за общодържавно издирване.

От МВР до момента не са потвърдили слуховете.

И делото срещу Цветанов бе отложено

След като вчера делото срещу бившия премиер Сергей Станишев за загуба на секретни документи за пореден път бе отложено, днес същото се ...

Припомняме, че преди два дни делото срещу Цветанов бе отложено за днес отново поради отсъствие на Орлин Тодоров. Тогава адвокатката му обясни, че той е закъсал с личния си автомобил в района на град Севлиево. Софийски градски съд поиска справка от Районно управление „Полиция” – Габрово за това дали наистина е имало пътен инцидент с Тодоров. Установено е, че е имало такъв случай, но след като на място е пристигнала Пътна полиция – тя е отстранила повредата на автомобила. На Тодоров бе наложена глоба от 300 лева за неявяване пред съда.

Цветанов е на съд заради собственоръчно написаните от него шест "не"-та с удивителни върху поискани от прокурора и разрешени от съда СРС-та по отношение на Орлин Тодоров.

Тодоров е бивш шеф на РЗБОП – Велико Търново. Той е в основата на още едно дело срещу бившия вътрешен министър - затова, че Цветан Цветанов е разпоредил да му бъдат изплатени заплати и обезщетения за времето, в което антимафиотът е под стража.



Адвокатът на Цветанов вярва, че делото за СРС срещу клиента му може да свърши днес

Напълно възможно е делото за отказ за използване на СРС срещу бившия директор на РЗБОП-Велико Търново Орлин Тодоров, по което подсъдим ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com